Sport

Starea de incertitudine s-a încheiat – Gabriel Lungu este noul antrenor al FCM Alexandria!

De luni, 14 iulie a.c., noul antrenor al echipei FCM Alexandria este în mod oficial Gabriel Lungu. Tehnicianul în vârstă de 64 de ani, care are în palmares mai multe echipe (are în CV echipe precum Ceahlăul Piatra Neamţ, Rulmentul, Robema Roşiori, Rova Roşiori, Chimia Turnu Măgurele, FCM Alexandria, Rapid Buzescu, Astra Plosca sau selecţionata judeţeană sub 15 ani), a fost instalat la cârma echipei, după o şedinţă a Comitetului director care a avut loc la stadionul Municipal. Discuţiile, care au vizat mai întâi încheierea socotelilor cu antrenorul Mircea Cristescu, s-au desfăşurat destul de liniştit, din moment ce părţile se pare că s-au înţeles destul de bine. “Da, ne-am înţeles, am bătut palma!”, ne-a transmis prof. Gabriel Lungu ieri dimineaţă, această afirmaţie fiind completată şi de un membru al Comitetului director, care a explicat câteva din clauzele financiare: “Din punct de vedere financiar, sunt bani mai puţini decât pentru fostul antrenor, din care o parte se vor încasa lunar, iar o parte, sub formă de primă de obiectiv, se va încasa la final. Noi am stabilit ca obiectiv antrenorului câştigarea campionatului şi promovarea în Liga a 3-a!”

În ce priveşte pregătirea echipei FCM Alexandria, antrenorul principal Gabriel Lungu va colabora cu antrenorul secund Sorin Albeanu, cel care îşi continuă astfel munca la echipă, în aceeaşi postură din sezonul trecut, dar care, totodată, se va ocupa şi de echipa a doua a clubului (participantă în Liga a 5-a).

 

Lui Mircea Cristescu i s-a propus un post de antrenor în cadrul clubului, dar a refuzat

În legătură cu rezilierea contractului fostului antrenor al echipei FCM Alexandria, Mircea Cristescu, se pare că discuţiile cu acesta au fost destul de tensionate, deoarece nu s-a putut ajunge la un acord comun între comitetul director şi antrenor. “Am încercat să-i spunem că ar fi bine să întrerupem colaborarea pe cale amiabilă, să nu mai fie antrenor principal, însă a rămas să vedem ce post putem să-i oferim la FCM. El însă a refuzat acest lucru, a cerut într-adevăr o sumă de bani, dar noi i-am transmis că nu putem să-i oferim banii pe care îi cere!”, ne-a precizat unul din membrii conducerii clubului FCM, care a asistat la discuţii, motivând totodată faptul că “noi i-am dat un salariu destul de consistent în fiecare lună, dar acum nu putem să-i plătim nişte bani pentru că nu mai este la echipă”. Mai mult, din informaţiile noastre, se pare că s-au încercat şi alte variante legate de colaborarea cu Cristescu, inclusiv preluarea echipei a doua a clubului, însă acesta a refuzat. “Nu putem să-l obligăm să rămână, dar să ştiţi că n-are nici un fel de clauze, pentru a primi eventuale sume de bani, dacă vrea să rămână în cadrul clubului, bine, dacă nu, asta e, ne despărţim”, ne-a mai precizat reprezentantul Comitetului director al clubului FCM Alexandria.

Bogdan Pană

4 Comments

 1. Suarez ,itreaba-l mai bine pe VOICILA ,,si nr 1 de atunci NITULESCU,cine a promovat echipa,mai aveau putin si
  cumparau si vestiarele oaspetilor.
  Gabi lungu era o simpla marioneta,un bortomega ,un umflat ,care ii place numai mancarea,antrenor zero barat.
  Asa ca suarez ,stai cuminte la barcelona,cu parnaia ta
  de antrenor gabi lungu.
  In cazul asta mai bine ,se opta pt vechea varianta cristescu.

 2. Lungu va promova cu FCM in liga 3. A mai promovat echipa in 98 in Liga 2, pentru cei care nu stiu.

 3. Pe gabi lungu il injura tot judetul,si voi l-ati pus antrenor.
  Este panarama de antrenor,va convingeti ,peste cateva zile ,
  cand o veni peste voi sa va ceara de mancare si prime de joc.

 4. BOGDANE numai sterge mesajele,
  Fugi si tu bogdane ,fugiti!!!!!ne mananca bortomega.
  Bortomega chiar nu iti este rusine ,l-ai mancat pe nea mircea,sa ramai tu singur .
  Manancai pe aia de te-au pus ,ca acolo este mancare mai multa,ca l-a nea mircea era doar un copanel.
  Lasand gluma la o parte,gabi lungu este cea mai proasta alegere.
  Am fugit si eu ,i s-a facut foame lu bortomega,nu ma manca nea gabi,mananca-i pe dragusin ,tabacitu,manole.

  .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.