Sport

Sprijin financiar – Buget generos pentru Unirea Petrolul Videle în 2015

În această perioadă, majoritatea echipelor din sportul teleormănean îşi fac calcule din punct de vedere al susţinerii financiare pe care vor miza în sezonul competiţional 2015. În timp ce recordul în fotbalul judeţean pare să-l deţină FCM Alexandria, cu 400.000 lei alocaţi de municipalitate, trebuie evidenţiat suportul generos pe care Primăria şi Consiliul local Videle l-au arătat pentru echipa locală, Unirea Petrolul. Astfel, la şedinţa în care s-a aprobat bugetul oraşului, pentru sportul local s-a acordat suma de 250.000 lei, bani care vor reveni clubului pentru susţinerea activităţii echipelor, de seniori şi juniori.

Deşi la jumătatea sezonului actual Unirea Petrolul Videle se află pe locul 12 (ultimul în actualul context în care s-au retras patru echipe), obiectivul pentru prima jumătate a anului 2015 este formarea unei echipe competitive. “Noi sperăm să formăm o echipă din sportivi localnici, de aceea am început să aducem jucătorii din Videle în ultima perioadă, sperăm să formăm un nucleu cât mai omogen, iar din vară, în noul sezon, să încercăm să atacăm primele locuri, să revenim acolo unde cred eu că ar trebui să fie echipa din Videle, în primele poziţii”, a spus antrenorul Sandu Ifrim, cel care n-a vrut să comenteze vizavi de bugetul alocat de primăria locală echipei.

Deşi deocamdată la Videle nu se vorbeşte despre ţintirea unei eventuale promovări în Liga a 3-a, din surse demne de încredere am aflat faptul că în sezonul 2015-2016 (următoarea ediţie a Ligii a 4-a), echipa Unirea Petrolul Videle ia în calcul câştigarea campionatului şi revenirea în eşalonul divizionar; iar acest lucru înseamnă, implicit, susţinerea financiară considerabilă a Primăriei din Videle.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.