Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sporul natural rămâne negativ în Teleorman

În luna octombrie a acestui an, în judeţul Teleorman s-au născut 258 copii, cu 29 mai mulţi decât în luna septembrie, potrivit informaţiilor date publicităţii de Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman.

Pe de altă parte, conform sursei citate, în aceeaşi lună s-au înregistrat 527 de decese, cu 45 mai multe decât în luna septembrie.

Sporul natural al populaţiei a fost negativ ( – 269  persoane) atât în luna octombrie, cât şi în luna  luna septembrie ( -253 persoane), se mai arată în raportul Direcţiei Judeţene de Statistică Teleorman.

Pe de altă parte, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, potrivit informaţiilor furnizate, în luna octombrie a acestui an numărul născuţilor vii a fost cu 48 mai mare decât în aceeaşi lună a anului 2016, iar numărul persoanelor care au decedat a fost cu 61 mai mic faţă de luna octombrie a anului trecut. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code