Sport

Sporting Turnu, o echipă ambiţioasă, dar favorită la titlu – “Noi o luăm meci cu meci, până la vară mai este mult!”

Liderul clasamentului în Liga a 4-a judeţeană, Sporting Turnu Măgurele, se pregăteşte pentru debutul de sezon, în care abordează competiţia cu un avans de 8 puncte faţă de locul 2. După o perioadă de iarnă în care au disputat o serie de opt jocuri de pregătire, în care au obţinut două victorii, trei remize şi trei înfrângeri, plus o victorie în etapa a 4-a a Cupei României (sâmbăta trecută), turnenii au toate motivele să fie încrezători pentru returul care se apropie. Totuşi, antrenorul-jucător al echipei Sporting Turnu, fostul internaţional Vali Bădoi, le-a cerut jucătorilor concentrare, răbdare şi o pregătire la aceeaşi parametri până la finalul sezonului. Acelaşi lucru îl cere şi publicului turnean, care pare să vină în număr tot mai mare la meciuri,pentru a încuraja echipa şi a crea atmosfera specifică unei echipe care vrea promovarea în acest sezon.

“Ştim că suntem în postură de favoriţi în acest sezon, avem 8 puncte avans şi doar noi … Venim după o perioadă de pregătire foarte bună, eu spun că ne-am mişcat bine, am preferat să jucăm amicale contra unor adversari tari, de liga a 2-a, liga a 3-a, vroiam să câştigăm ceva, ce trebuie să îmbunătăţim. Din punct de vedere al lotului, am căutat să întinerim echipa, la meciul de Cupă, de sâmbătă, am avut nouă jucători sub 21 de ani în teren, la un moment dat! Trebuie să ne pregătim, o luăm meci cu meci, pentru că va un sezon greu. Campionatul nu este câştigat, mai sunt de jucat şase luni, şi vreau să spun că sunt multe echipe bune, care se pregătesc, şi pot pune probleme oricând. Noi o luăm treptat, meci cu meci, nu vrem să ne considerăm învingători dinainte, trebuie să tratăm foarte serios toate meciurile, pentru că este o competiţie puternică”, a declarat telefonic, antrenorul Vali Bădoi, unul din cei mai experimentaţi jucători din campionatul judeţean al Ligii a 4-a.

 

Rezultatele echipei Sporting Turnu Măgurele în jocurile amicale din această iarnă au fost: 4-0 cu Voinţa Saelele; 1-2 cu Sporting Roşiorii de Vede, 4-1 cu Urban Titu; 1-1 cu Gloria Popeşti Leordeni; 2-2 cu Viitorul Axintele; 1-4 şi 0-1 cu Unirea Târlungeni; 0-0 cu Dacia Mioveni.

În etapa a 4-a a Cupei României: Victoria Lunca – Sporting Turnu Măgurele 0-4.

Linia de clasament a echipei din Turnu Măgurele la finalul turului de campionat arată astfel:

  1. 1. Sporting Turnu Măgurele 11 10         1          0          38-4      31p (+16).

În prima etapă din retur (sâmbătă, 28 februarie), Sporting Turnu Măgurele joacă în deplasare pe terenul echipei Unirea Petrolul Videle.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.