Sport

Sporting Turnu Măgurele v. AS Milcov (jud. Olt) în barajul pentru promovare!

Aşa cum era de aşteptat, joi, 11 iunie, la FRF a avut loc o şedinţă în cadrul căreia s-a stabilit programul jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Cu acest prilej, turnenii de la Sporting Turnu şi-au aflat adversarul, este vorba de echipa AS Milcov, câştigătoarea campionatului din judeţul Olt. Între cele două echipe există unele similitudini însă ce este mai important este faptul că ambele echipe se vor întâlni în dublă-manşă (pe 20 şi 27 iunie) şi cine va fi mai bun, va promova în Liga a 3-a.

Echipa AS Milcov este campioana judeţului Olt în acest an, după ce a câştigat competiţia la 8 puncte diferenţă faţă de locul 2 (Petrolul Potcoava); este o echipă finanţată de un cetăţean de origine cipriotă, are în lot mulţi jucători cu experienţă, îşi dispută meciurile de acasă pe terenul Alro în Slatona şi este considerată o echipă puternică, implicit vizează pe bună dreptate promovarea.

În urmă cu doi ani de zile, campioanele judeţelor Teleorman (Sporting Roşiori) şi Olt (FC Balş) s-au întâlnit în meci de baraj, câştigat atunci de echipa din Balş.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.