Sport

Sporting Turnu Măgurele a câştigat lupta pentru titlul judeţean!

Publicul numeros prezent la derbiul campionatului judeţean de sâmbătă, de la Turnu Măgurele, a avut parte de un meci echilibrat, tacticizat, în care fazele de poartă au cam lipsit şi, în mod cert, n-a fost deloc un joc spectaculos. Cu toate acestea, atmosfera s-a ridicat la nivelul aşteptărilor – au fost peste 600 de spectatori, gazdele au avut chiar şi o galerie alături – care în final, când s-a conturat succesul turnenilor, a devenit una de sărbătoare. Despre joc, trebuie spus că n-a fost cea mai reuşită partidă a atacanţilor, jucătorii de la mijlocul terenului s-au văzut cel mai mult, iar ocaziile mari de gol s-au numărat pe degetele la o singură mână. Totuşi, un plus de superioritate, la capitolul posesie şi determinare, au avut gazdele, alexăndremnii, după un start bun de meci, mulţumindu-se să aştepte eventuali paşi greşiţi ai turnenilor. Vali Bădoi a fost omul responsabil cu distribuirea paselor spre atacanţi, însă fundaşii Sitaru şi Boşoteanu, completaţi de Florin Olteanu (sigur pe mingii) au dus greul jocului. Singurul gol a venit, pe fondul unei presiuni accentuate a gazdelor, o minge aruncată spre colţul terenului, urmărită de Urucu, centrare în mijlocul careului, unde Teleoacă a preluat perfect, pe lângă Preda, care l-a atins; penalti corect acordat de centralul Călin, care a fost transformat de alexăndreanul de la Sporting Turnu Marius Urucu!

Şi, prin cele 11 puncte diferenţă între turneni şi alexăndreni, s-a scris istoria acestui campionat judeţean, în care turnenii sunt deja campioni, acum urmând să pregătească barajul pentru promovare în Liga a 3-a.

 

“Consider că am fi meritat un egal, dacă Turnu a încercat să construiască mai mult, noi am încercat să aducem mingea în spatele apărătorilor, să-i forţăm să greşească, însă astăzi au avut câştig de cauză gazdele. Noi în repriza a doua n-am mai avut aceeaşi forţă ofensivă, o cauză fiind tinereţea jucătorilor, poate şi teama unora din ei de a participa la faza ofensivă. Dacă primim felicitări după acest joc, îmi trece din supărarea pentru înfrângerea de azi. A fost un joc care mă aşteptam să fie echilibrat, tacticizat, dar pe care, în final, l-au câştigat cei din Turnu. Eu îi felicit, pe antrenorul Bădoi de asemenea îl felicit pentru munca pe care o face şi le urez succes la meciul de baraj” – Romulus Ciobanu, antrenor principal FCM Alexandria

 

“Un joc foarte greu, FCM Alexandria a arătat ca o echipă bună, poate că dacă marcam trei-patru goluri nu mai era aceeaşi tensiune până spre final, până la urmă este important că am reuşit ce ne-am propus, am câştigat 3 puncte şi consider că suntem aproape campioni. După aspectul jocului, la ocaziile care au fost, consider că meritam să câştigăm. În proporţie mare suntem campioni, însă trebuie să luăm fiecare meci în parte, deocamdată să ajungem la baraj, să trecem de meciurile care urmează, pentru că vrem să menţinem poarta fără gol primit şi apoi vom vedea ce va fi din vară” – Vali Bădoi, antrenor-jucător Sporting Turnu Măgurele.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.