Sport

Sporting şi-a aşteptat antrenorul – Cristi Negru vine la Roşiori

Marţi dimineaţă, toţi jucătorii aflaţi sub contract cu clubul Sporting Roşiorii de Vede au fost prezenţi la stadionul Municipal, pentru anunţata întâlnire cu noul antrenor al echipei, Cristi Negru. Numai că, noul tehnician al roşiorenilor s-a lăsat aşteptat la primul antrenament al zilei de marţi, anunţând totodată faptul că urmează să ajungă la Roşiorii de Vede în cursul aceleiaşi zile. “Noul antrenor numit al echipei noastre, Cristi Negru, a confirmat că vine astăzi, însă din cauza drumurilor din judeţul Argeş, n-a putut ajunge la antrenamentul de dimineaţă. El va fi prezent la stadion în jurul prânzului şi va fi la echipă pentru al doilea antrenament, de după-amiază”, a  precizat preşedintele Sportingului, Gabriel Vlădulescu.

În absenţa, motivată, a antrenorului Cristi Negru, jucătorii roşioreni au făcut un scurt antrenament fizic, chiar pe pista stadionului, sub comanda lui Iulian Petre, care colaborează, de la începutul pregătirilor, cu Marius Lecovişte, unul din cei mai exprimentaţi jucători din lot. Iar cei doi au precizat că echipa, chiar dacă este ceva mai redusă numeric, are un moral bun, iar atmosfera la pregătire este una foarte bună.

În privinţa lotului de jucători, preşedintele clubului, Vlădulescu, a ţinut să precizeze faptul că tot în aceste zile vor veni, alături de noul antrenor, doi jucători, care să completeze lotul pentru retur, însă componenţa definitivă a echipăei va fi cunoscută abia săptămâna viitoare. “În aceste zile vom continua pregătirea aici, la stadion, vrem să facem şi câteva jocuri de verificare, însă, deocamdată, totul depinde de starea terenurilor, de vremea de afară. Avem câţiva jucători în vizor, antrenorul va veni cu unul-doi jucători, mai sunt ceva discuţii cu alţi doi, şi apoi cred că putem trage linie. Cert este un lucru, faptul că noi vrem să facem lucrurile cât mai bine, nu vrem să ne pripim. Am discutat despre programul echipei în această iarnă cu antrenorul, care ni l-a şi prezentat, vom avea un cantonament cu două antrenamente pe zi, aici, la baza proprie, de la stadion şi vom încerca să luăm câteva meciuri amicale. Un lucru este sigur, chiar dacă la acest moment nu pot să spun care sunt echipele pe care le vom întâlni, vom avea un joc şi cu o echipă din Liga a 2-a!”, a spus Gabriel Vlădulescu.

La capitolul plecări de jucători, în lotul roşiorenilor nu se mai regăsesc cinci dintre jucătorii care au fost în toamnă în teren. Este vorba de Floricel, Celea, Ciubuc, Mitran şi Gavriş, însă aceste plecări se speră să fie acoperite cu achiziţiile din aceste zile. “Vrem cel mult patru-cinci jucători, noi nu aducem mulţi sportivi, care să stea, să nu joace, preferăm o echipă competitivă ”, a mai adăugat Gabriel Vlădulescu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.