Sport

Sporting Roşiorii de Vede pregăteşte debutul în Liga a 3-a – Înfrângere în ultimul amical al verii

Cu o săptămână înaintea primei etape de campionat în Liga a 3-a, Sporting Roşiorii de Vede şi-a epuizat seria jocurilor de verificare din această vară. Ultimul meci s-a disputat vinerea trecută, în nocturnă, pe terenul formaţiei Atletic Bradu (viitoare adversară în campionat), iar echipa antrenată de Cristi Negru a pierdut la limită, scor 2-1 pentru argeşeni. Primul gol al meciului a fost înscris de V. Rada, roşioreanul adus la echipă acum o săptămână, însă gazdele au revenit şi au întors rezultatul până la final. Cu acest prilej, în echipa roşioreană a debutat încă un jucător, adus în ultim moment (Mohora), însă componenţa finală a lotului de la Sporting probabil că va fi cunoscută în aceste zile.

În ultimul joc de verificare, disputat contra echipei Atletic Bradu, antrenorul Cristi Negru a mizat pe următorii jucători: Eduard Butoi, Mitică Moşteanu, Ion Sitaru, Liviu Floricel, Marian Dicu, Stoichiţoiu, Vâlcică, Victor Rada, Iulian Urâtu, Cristi Priescu, Bâră.

B. Pană

One Comment

  1. Bai nene,daca Sporting Rosiori,a promovat in Liga 3-a,ar fi cazul sa scrieti mai mult despre ei,ca-i echipa fanion a judetului!!!….NU?…vad ca scrieti cateva cuvinte,mai mult despre ALEXANDRIA!…nu-i corect!..vrem sa stim si noi ,din BUCURESTI,despre SPORTING ,ceva mai mult!…Alexandria, a fost ,gata!…..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.