Sport

Sporting Roşiorii de Vede caută jucători pentru retur – “Ne trebuie maxim patru jucători!”

Clasată pe un onorabil loc 9 în clasament, cu 15 puncte acumulate, Sporting Roşiorii de Vede se poate spune că şi-a îndeplinit în oarecare măsură obiectivul propus pentru prima parte a sezonului în Liga a 3-a. Singura echipă divizionară din Teleorman a rulat un lot destul de restrâns de jucători, iar în pauza de iarnă unii şi-au arătat intenţia de a pleca. Din acest motiv, antrenorul Cristian Negru se pare că are unele “bătăi de cap”, deoarece până la definitivarea lotului orice se poate întâmpla. În acest sens, campania de achiziţii pe care a demarat-o clubul roşiorean încă înainte de sărbători, este în plin sezon, dar deocamdată nici un nume n-a fost confirmat de oficialii clubului. Cu toate acestea, interesul echipei Sporting pentru câţiva jucători este dat nu doar de dorinţa de a acoperi posturile deficitare, ci şi de completarea lotului, pentru că numeric, la acest moment roşiorenii au doar 14-15 jucători.

În privinţa lotului care a încheiat turul de campionat la Roşiorii de Vede, conducătorul clubului, Gabriel Vlădulescu, a precizat faptul că este posibil să plece trei-patru jucători, cei care s-au arătat interesaţi de a juca în altă parte. “Aproape sigur ne despărţim de portarul Butoi, el şi-a manifestat intenţia de a juca mai aproape de casă, de Timişoara, şi nu putem să-l oprim, ar mai fi Chira, care este dorit de Astra II, şi sigur îi vom da drumul. De asemenea, dacă se va menţine interesul clubului din Baloteşti pentru Ciubuc, îl vom lăsa să joace, sub formă de împărumut acolo, pentru că la noi este clar că nu s-a adaptat, şi tot sub formă de împrumut ar fi fundaşul Sitaru, care este forit de FCM Alexandria”, a punctat Vlădulescu. În privinţa transferurilor, clubul roşiorean are în vizor doar câteva achiziţii, mai exact acoperirea posturilor rămase descoperite prin plecările respective. “În mod sigur vor veni doi portari, vrem să aducem două vârfuri, pentru că acolo este punctul nostru mai slab şi, posibil, un fundaş central. Prin revenirea fundaşului Vişan cred că am rezolvat o problemă importantă, deoarece el este încă sub 21 de ani, suntem în grafic din acest punct de vedere. Cert este că vrem un lot de 18-19 jucători, cred că este un număr suficient pentru a acoperi cele 13 etape ale sezonului”, a mai spus Gabriel Vlădulescu.

Startul returului Ligii a 3-a este stabilit pentru data de 7 martie a.c., când roşiorenii vor juca în deplasare la SCM Piteşti, iar primul meci pe teren propriu are loc o săptămână mai târziu, contra echipei Concordia II Chiajna.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.