Sport

Sporting Roşiorii de Vede a mai luat doi jucători! – “Jocul de sâmbătă e istorie, mergem mai departe” – Gabriel Vlădulescu

După eşecul de la Chiajna, din etapa a 2-a a campionatului Ligii a 3-a, lucrurile păreau să fie mai agitate la Roşiorii de Vede, iar nemulţumirea părea stare de normalitate. Numai că, după două zile de la acel eşec, antrenorul Cristi Negru, împreună cu conducerea clubului, au discutat cu jucătorii şi le-au explicat faptul că au înţeles faptul că înfrângerea respectivă nu este un capăt de ţară. “Pentru noui, ce s-a întâmplat sâmbătă este deja istorie, nu este un capăt de ţară, mai ales că noi avem 4-5 jucători aflaţi la debut în echipă. Probabil că tinereţea, poate şi neşansa, au făcut să pierdem acel joc, dar trebuie să strângem rândurile şi să mergem mai departe, mai ales că urmează un joc important, pe care trebuie să-l câştigăm”, a spus preşedintele roşiorenilor, Gabriel Vlădulescu. Acesta a precizat faptul că, “pe ultima sută de metri, am reuşit să acoperim două posturi deficitare în opinia mea, cel de portar, pe care l-am asigurat prin transferul lui Andrei Preda, portar adus de la Universitatea Craiova, şi a lui Dragoş Gheorghe, un vârf sub 21 de ani, pe care l-am adus de la Conpet Ploieşti”, declarându-se mulţumit de componenţa actuală a lotului.

Vlădulescu a ţinut să explice şi situaţia portarului Butoi, cel care greşise sâmbătă (în opinia preşedintelui roşiorean), şi a punctat situaţia portarilor: “Butoi rămâne la Roşiori, este şi opţiunea antrenorului, însă este important că jucătorul este sub 21 de ani. În privinţa lui Celic, vreau să spun că suntem în discuţii cu Turnu Măgurele, care s-au arătat interesaţi de portarul nostru şi până vineri vom stabili dacă îl împrumutăm acolo”.

 

Roşiorenii au întărit echipe din judeţ

În ultima perioadă, Sporting Roşiorii de Vede a fost o echipă activă pe piaţa transferurilor din …judeţ. Mai mulţi jucători au fost împrumutaţi sau chiar transferaţi la echipe teleormănene, însă tactica principală a clubului a fost aceea de a ceda jucători sub formă de împrumut, fără a pierde drepturile asupra acestora. Pe lângă Celic, care poate ajunge la Sporting Turnu Măgurele, acolo a mai ajuns mijlocaşul Sorin Mitran, Moraru joacă pentru VN Olteni, iar alţi doi jucători (M. Cheda şi C. Marin) au ajuns la Voinţa Saelele.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.