Sport

Sporting – Comprest în baraj – Sporting este încrezătoare înaintea meciului de promovare!

Cu două săptămâni înaintea meciului decisiv pentru promovarea în Liga a 3-a, roşiorenii de la Sporting au aflat numele adversarului din barajul programat pe 21 iunie. Conducerea clubului roşiorean s-a arătat mulţumită de numele adversarului, Comprest GIM, chiar dacă este vorba de campioana municpiului Bucureşti. “Avem câteva informaţii vizavi de Comprest, ştiu că este o echipă tânără, ambiţioasă, care îşi doreşte promovarea în Liga a 3-a. Au mulţi jucători tineri, dar şi câţiva cu experienţă, însă eu am încredere în băieţii noştri că sunt capabili să câştige şi să promovăm în această vară!”, a spus Gabriel Vlădulescu, preşedintele clubului Sporting.

Despre Comprest GIM Bucureşti trebuie spus faptul că a reuşit să câştige playofful municipal, deşi n-a fost una din echipele favorite ăn campionat, dar a ştiut să speculeze această oportunitate, prin retragerea uneia din favoritele competiţiei. Echipa bucureşteană, în rândul căreia sunt şi jucători care au cochetat cu fotbalul teleormănean (există câţiva jucători care au fost la AS Izvoarele la începutul sezonului), este o mai veche cunoştinţă a fotbalului judeţean, deoarece în 2009 a disputat barajul pentru promovare în Liga a 3-a contra echipei FCM Alexandria, pe care l-a câştigat cu 2-1 (meci disputat la Târgovişte). Ulterior, trei sezoane bucureştenii au jucat la nivel divizionar, în 2012 au retrogradat, dar acum vor să revină în Liga a 3-a.

“Noi sperăm să fim cei care vor promova, avem un lot de jucători foarte omogen, sunt jucători cu experienţă şi avem chiar experienţa barajului de anul trecut, pe care l-am pierdut, sperăm să nu mai facem greşelile de atunci”, a mai spus Gabriel Vlădulescu. Oficialul roşiorenilor a mai punctat un aspect, important în privinţa şanselor din meciul de peste două săptămâni, faptul că bucureştenii de la Comprest GIM sunt campioni de două săptămâni, iar pauza între ultimul joc oficial şi baraj este mai mare. “Ei sunt în vacanţă, în schimb noi mai avem un joc de campionat, consider că băieţii fiind conectaţi la joc, au un avantaj faţă de advesari”, a punctat preşedintele Sportingului.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.