Social

Spitalul Judeţean şi Ambulanţa, program normal de Paşte. Medicii recomandă un comportament alimentar echilibrat

De sărbători, este cunoscut faptul că medicii se confruntă cu o creştere a numărului de solicitări din partea bolnavilor. Potrivit medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria cea mai mare unitate spitalicească din judeţ va lucra în perioada sărbătorilor de Paşte şapte zile din şapte şi va asigura serviciile medicale de urgenţă în regim normal. Liniile de gardă vor fi asigurate ca într-o zi normală de lucru, medicii de la SJU Alexandria fiind pregătiţi pentru acordarea îngrijirilor medicale de urgenţă teleormănenilor care vor avea nevoie de sărbători.

La foc automat va lucra şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, ambulanţierii teleormăneni, ca de altfel şi asistentele şi medicii din cadrul SJA Alexandria, vor fi la datorie în perioada Paştelui pentru a prelua fără probleme toate apelurile care vor veni din partea populaţiei. Celelalte unităţi sanitare din judeţ îşi vor desfăşura activitatea medicală după graficele de lucru aprobate la nivelul fiecărei unităţi, iar medicii de familie vor reveni la lucru după Sărbătorile Pascale, unii din 14 aprilie, alţii din data de 15 aprilie.

Urgenţele medicale vor fi asigurate de Unitatea primire urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria. Pentru a nu avea probleme în această perioadă în care accesul la serviciile medicale este anevoios, exceptând Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, medicii recomandă populaţiei cumpătare şi, în aceste zile de sărbătoare, să aibă un comportament alimentar echilibrat, să consume cu moderaţie alimente grase, carne de porc sau alcool, atrăgând atenţia în special persoanelor cu afecţiuni cronice sau care au ţinut întreaga perioadă de post. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.