Social

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria are nevoie de asistenţi medicali

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie vacante, de asistenţi medicali debutanţi în cadrul U.P.U. Alexandria şi Videle, 7 posturi, precum şi pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante de asistenţi medicali debutanţi (6 posturi din care, 2 posturi la laborator analize, 2 posturi la farmacie, 2 posturi la sterilizare).

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii generale şi, implicit, o serie de condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale.

Pentru primele 7 posturi concursul se va organiza pe data de 19 martie 2015, proba scrisă, după care va avea loc un interviu, data şi ora interviului urmând a se comunica după susţinerea probei scrise.

Pentru cele 6 posturi, respectiv 2 posturi la laborator analize, 2 posturi la farmacie, 2 posturi la sterilizare, concursul se va organiza pe 12 martie 2015, proba scrisă, iar data şi ora interviului se vor comunica ulterior.(C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.