Eveniment

Spitalul din Videle devine unitate medicală suport COVID

Spitalul Orășenesc SRL Videle devine unitate medicală suport COVID pozitiv, au hotărât, vineri, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Unitatea medicală dispune de 235 de paturi, dintre care 219 sunt libere, iar  aici vor fi tratate cazurile asimptomatice sau cele su simptomatologie ușoară.

La nivelul județului Teleorman a funcționat, până în prezent, o singură unitate medicală suport COVID pozitiv, respectiv Spitalul Municipal Caritas din Roșiorii de Vede.

„În condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul populației din județul Teleorman și având în vederea gradul de ocupare a Spitalului municipal ”Caritas” Roșiorii de Vede, unitate suport COVID stabilită prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 555/2020 pentru județul Teleorman, precum și a gradului de ocupare a Spitalului Orășenesc SRL Videle, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, la propunerea Direcției de Sănătate Publică Teleorman, desemnează Spitalul Orășenesc SRL Videle ca unitate medicală suport COVID pentru bolnavii asimptomatici și cu simptomatologie ușoară de la nivelul județului Teleorman”, se arată în hotărârea adoptată, vineri, de CJSU Teleorman.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.