Politic

Sondajele de opinie vor da candidaţii liberalilor la primăriile teleormănene

Liderii liberali teleormăneni susţin că, după definitivarea unificării celor două foste partide politice, prioritară este găsirea candidaţilor pentru alegerile locale din 2016. Maria Stoian, purtătorul de cuvânt PNL, spune că organizaţia de Teleorman a liberalilor a luat startul pentru procesul de unificare mai târziu, astfel că şi sondajele de opinie care să dea candidaţii pentru localele din 2016 au fost amânate. Totodată, aceasta a precizat că nu s-a stabilit o dată exactă de desfăşurare a sondajelor şi că, până în prezent, nu au fost depuse candidaturi.

„Oricare dintre colegii liberali doreşte să candideze se poate înscrie pentru sondaj şi, cel care va obţine rezultatul cel mai bun, va merge la alegeri, fără nici un fel de supărare. Şi vechiul PDL, şi vechiul PNL vor participa la sondaje cu opţiuni separate, candidatul marelui PNL fiind opţiunea cu cel mai bun rezultat obţinut în urma sondajului de opinie”, a declarat Maria Stoian.

Şi, dacă oficial nu s-a depus încă nicio candidatură, democrat-liberalul Florin Titirişcă a declarat, în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută, că va participa la sondaj şi că îşi doreşte să candideze la alegerile locale pentru Primăria Alexandria. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. observator

    Cu aceasta ocazie veti avea ocazia sa va intalniti cu toti betivii si pupincuristii din judet!Succes! Aceeasi balbaiala ca in formarea majoritatii in parlament pentru initierea unui motiuni de cenzura.De fapt cum e turcul si pistolul!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.