Politic

Situaţie inedită la Consiliul local Alexandria – Propunerea PDL pentru înlocuirea lui Florenţiu Tănase a fost invalidată

Carmen Dumitrescu

Aşa cum ştim, cu ceva vreme în urmă, consilierul local PDL, Florenţiu Tănase şi-a dat demisia, motivând că nu are suficient timp la dispoziţie pentru a se implica activ şi în actul decizional din cadrul Consiliului local Alexandria. De aceea, în şedinţa din data de 30 ianuarie, PDL a venit cu propunerea înlocuirii lui Florenţiu Tănase cu Laurenţiu Florea, fostul director al Clubului Sportiv Şcolar. Însă, nu mică le-a fost surpriza democrat-liberalilor să fie puşi în situaţia invalidării mandatului colegului lor de partid, prin abţinerea majorităţii consilierilor locali. Singurii care au votat pentru învestirea în funcţie a lui Laurenţiu Florea au fost Stelică Tălpigă, Florin Titirişcă şi Alexandru Neacşu. Cel care a propus invalidarea lui Laurenţiu Florea a fost consilierul Florea Voicilă, care a adus o serie de argumente legate de fidelitatea politică a celui propus, chiar dacă problema fidelităţii lui Laurenţiu Florea nu era o chestiune care să justifice acţiunea în cauză. Nervozitatea, acumulată cu oboseala specifică unei şedinţe foarte lungi – aceasta fiind şi şedinţa în care s-a aprobat bugetul Alexandriei pentru anul în curs – au determinat consilierii PDL să părăsească sala iar consilierul local, Florin Titirişcă a spus ulterior că intenţionează să dea în judecată Consiliul local pentru abuz în serviciu, atât personal, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale Alexandria, dar că şi Laurenţiu Florea intenţionează să facă acelaşi demers. Situaţia, mai mult decât suprinzătoare, este una fără precedent pentru Alexandria, unde în general, învestirile în funcţie se desfăşurau fără probleme majore.

One Comment

  1. mihaita matei

    Florea Laurentiu, nu a fost si cred ca nu va fi vreodata director al Clubului Sportiv Scolar Alexandria, cel mult director al diviziei de lipit afise electorale pentru PDL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.