Politic

Situație delicată pentru candidatul PSD la Primăria Scurtu Mare

Primăria comunei Scurtu Mare e condusă de opt ani de social-democratul Eugen Popescu, care mai are în portofoliu și două mandate de viceprimar, anul acesta înscriindu-se din nou în cursa electorală pentru alegerea autorităților publice locale și mizând pe un al treilea mandat. Însă, din păcate, se pare că a avut parte de un eveniment nefericit: în urmă cu mai bine de o săptămână, Eugen Popescu a suferit un accident vascular-cerebral. Din informațiile noastre, pentru primarul comunei Scurtu Mare a fost solicitată Ambulanța, care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, unde se pare că a rămas internat trei zile, după care a fost transferat la un spital din București, având în vedere că starea de sănătate nu dădea semne de ameliorare.

Această stare de fapt pune într-o situație incomodă și Partidul Social Democrat, care se află într-o postură nefericită, nu poate nici să schimbe candidatul, nici să anunțe public care este motivul pentru care în comună nu se derulează acțiuni electorale tipice pentru această perioadă.

Însă, în zilele care au mai rămas până la turul de scrutin din 27 septembrie, ar trebui clarificate lucrurile, cel puțin în interesul locuitorilor din Scurtu Mare, care ar trebui să cunoască toate datele înainte de a pune ștampila pe buletinul de vot.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.