Situaţia podului de peste Râul Vedea, în atenţia ministrului Transporturilor/ Eugen Pîrvulescu: “Oamenii de rând suferă pentru incompetenţa autorităţilor”

Restricţionarea traficului rutier pe podul de peste Râul Vedea şi cozile interminabile care se formează la ieşirea din municipiul Alexandria au fost dezbătute de preşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, în cadrul unei conferinţe de presă, joi, 26 aprilie.

Referitor la situaţia podului de pe DN6, care a intrat, din nou, în reparaţii, la mai puţin de un an de la reabilitare, senatorul PNL de Teleorman a precizat că a avut, în acest sens, o discuţie cu ministrul Transporturilor, Lucian Şova, căruia i-a prezentat dificultăţile pe care le întâmpină cei care tranzitează municipiul Alexandria şi care sunt nevoiţi să stea minute bune la coadă.

“Sunt foarte dezamăgit şi mâhnit pentru că, la mai puţin de un an de zile de la repararea podului, cetăţenii care tranzitează municipiul Alexandria, atât alexăndreni, cât şi cetăţeni din localităţile din sudul judeţului, dar şi cetăţeni care tranzitează judeţul nostru sunt, la momentul acesta, umiliţi, le sunt puşi nervii la încercare şi aşteaptă zeci de minute la intrarea sau la ieşirea din Alexandria. Luni dimineaţă, când plecam spre Senat, am fost nevoit să aştept vreun sfert de oră pentru a traversa podul. Evident că am sunat să aflu ce se întâmplă şi am înţeles că se fac reparaţii la reparaţiile care au fost făcute acum opt luni de zile. (…) Ajuns la Parlament, am cerut o întrevedere de urgenţă cu ministrul Transporturilor, cu domnul Lucian Şova, iar luni seară ne-am şi văzut. I-am prezentat situaţia podului de pe DN6, la intrare în Alexandria. Mi-am arătat nemulţumirea şi mâhnirea pentru că cei care s-au ocupat de reparaţia capitală sau cum s-a numit ea la momentul acela nu şi-au făcut treaba aşa cum prevedea proiectul… Am înţeles că ministrul Transporturilor ştia ceva legat de problema podului de la Alexandria şi a precizat că va lua măsuri urgente pentru remedierea situaţiei. (…) Eu i-am explicat că nu mi se pare normal ca, pentru o firmă care a executat, un consultant care a verificat lucrările, o companie care a contractat şi a plătit lucrările, să ne pună pe noi, cetăţenii, să plătim cu timpul şi nervii noştri că nu şi-au făcut unii treaba aşa cum trebuie. (…) Cer, astăzi, public, ca cineva să răspundă pentru ce se întâmplă cu podul de peste Râul Vedea, pentru că oamenii de rând suferă pentru incompetenţa autorităţilor”, a  declarat senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

Totodată, a mai precizat senatorul PNL de Teleorman, una dintre soluţiile pentru fluidizarea traficului rutier ar fi să se lucreze pe perioada în care tranzitul este redus, respectiv pe timp de noapte.

“I-am sugerat domnului ministru că ar fi util ca lucrările la pod să fie făcute atunci când traficul rutier este unul mai redus, respectiv pe timp de noapte, astfel încât să se evite formarea cozilor kilometrice la ieşirea, respectiv la intrarea în Alexandria”, a completat preşedintele PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

8 Comments

 1. liviu says:

  Alexandria e o cloca de comunisti pensionari. care se spalau la lighean, SI au distrus viata tinerilor.ueeeeee tampitilor

 2. caramizaru says:

  26 % l-au votat pe dragusin ,restul au stat acasa ca sunt smecheri de de terasa .si snobi cu low cost pe facebook

 3. caramizaru says:

  Podul e construit de ceusescu si voi firati ai dracu de bagabonti, nu puteti nici sa-l reparati de 20 de ani…., kovessi sa va ia la puscarie……

 4. alexia says:

  ORAS DE PROSTI.asta e Alexandria,sper sa termin cat mai repede liceul si sa plec din aceasta hazna care nu ofera tinerilor nici un viitor.

 5. jan says:

  Daca si la faza cu podul ,primarul reuseste sa dea vina pe altcineva, inseamna ca e un mare manipulator jegos.N-am saturat.!Cine e de vina?astazi am stat 30 de minute, poate seaca Vedea si trecem pe jos

 6. dan says:

  RESPONSABIL, ESTE PRIMARUL ALES AL ORASULUI, VICTOR DRAGUSIN, dar se pare ca nici Parvulescu nu are curajul sa-l acuze de incompetenta.Daca sunteti in complicitate si puterea si opozitia ,de ce nu lasi Parvulescu,un om care sa faca opozitie adevarta ,si jucati la cacealma cu electoratul?Romania e condusa de unul Dragnea, se pare, Dragusin o avea nr lui de telefon?

 7. june says:

  In Alexandria sunt o droaie de snobi care varsa laturi pe Facebook cu poze din Venetia,Grecia,Antalia etc si in fata autoritatilor tac ca slugile pe plantatie.Bai, da la aia le spuneti ma ca proveniti dintr-un oras unde se asfalteaza un pod in 4 ani? si nu aveti curajul sa protestati, in schimb aplaudati primarul orasului?

 8. alin says:

  Ia mai tati, tu Putera si repara podul,caci alde Dragusin o freaca de 10 ani cu ,,stimati alexandreni,, si n-au facut absolut nimic

Leave a Comment

*

code