Situaţia drumurilor închise la nivelul judeţului Teleorman – Ora 09.00

Având în vedere că viscolul puternic s-a oprit în majoritatea zonelor din județ, însă cantitatea de zăpadă depusă este destul de mare, în cursul zilei de marţi, 27 februarie 2017, drumarii vor face acţiona pentru deblocarea principalelor căi de acces. Aceștia intervin pe drumurile naționale cu 48 de utilaje și 60 de oameni, iar pe drumurile județene cu 48 de mijloace de deszăpezire și 73 de oameni.

La nivelul structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne (Poliție, Pompieri, Jandarmi, Poliție de Frontieră) sunt în continuare mobilizați peste 600 de oameni, gata să intervină pentru sprijinirea populației, salvarea vieții și bunurilor materiale ale acestora cu un număr de 150 de mijloace tehnice.

Situația în dimineaţa zilei de marţi, 27 februarie 2018, a tronsoanelor de drumuri naționale și județene închise, se prezintă astfel:
DN65E: Bogdana – Broșteanca – Urluiu;
DN65A: Turnu Măgurele – Roșiorii de Vede;
DN 51: Zimnicea – Izvoarele;
DJ504: Cernetu – Alexandria – Lăceni;
DJ506A: Răsmirești – Purani;
DJ506: Beiu – Cervenia;
DJ612A: Roșiorii de Vede – Balta Sărată – Plopii Slăvitești;
DJ 506B: Smârdioasa – Izvoarele;
DJ503: Videle – Poeni (se circulă pe un fir, în zona localității Baciu, pe o lungime de 1,5 km);
DJ601B: Blejești – Cosmești – Siliștea;
DJ601F: Coșoteni – Nenciulești;
DJ642: Islaz – Moldoveni;
DJ 679B: Stejaru spre Văleni (jud. Olt);
DJ 503: Botoroaga – Moșteni (se intervine pentru deblocare cu utilajele de deszăpezire).

De luni, 26 februarie, la punctele de trecere a frontierei de pe raza orașului Zimnicea și municipiului Turnu Măgurele, din cauza vantului puternic, circulația cu bacul a fost sistată.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, operatorul de ditribuție a informat că la nivelul județului Teleorman nu sunt probleme, defecțiunile apărute în cursul de ieri fiind remediate rapid de cele 16 echipe de intervenție.

Leave a Comment

*

code