Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sistem de alimentare cu apă pentru comuna Sîrbeni

Vineri, 29 decembrie, secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene, Adrian Gâdea, şi primarul comunei Sârbeni, Stelian Şerban, au semnat contractele de finanţare pentru unul dintre cele două proiecte aprobate spre finanţare prin PNLD II, respectiv sistemul centralizat de alimentare cu apă comuna Sîrbeni, obiectiv ce are alocată de la bugetul de stat suma de 3,176,065.00 lei.

La semnarea contractului de finanţare pentru realizarea obiectivului de investiţii a luat parte şi deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Ică Florică, preşedintele la nivel de judeţ al formaţiunii politice din partea căreia a fost ales primar al comunei Sîrbeni, Stelian Şerban.

“După ce în urmă cu două săptămâni a fost parafat proiectul de reabilitare a străzilor din comună, l-am însoțit la Ministerul Dezvoltării pe primarul localităţii, Stelian Șerban, unde a semnat proiectul de alimentare cu apă. Astfel, ALDE dovedește, încă o dată, că își îndeplinește promisiunile și programul electoral”, a declarat deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Florică Ică.

Două obiective de investiţii au fost aprobate spre finanţare prin PNDL II (2017-2020) pentru comuna Sîrbeni, respectiv Sistemul centralizat de alimentare cu apă, proiect ce are alocată de la bugetul de stat suma de 3,176,065.00 de lei şi Modernizare DC 82 km 13+220-km 15+100 și km 16+160-km 17+050, comuna Sîrbeni, proiect ce are alocată de la bugetul de stat suma de 2,946,598.00 lei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code