Sport

Silenzio stampa degeaba – Sunt secrete la FCM Alexandria?

În ultimele săptămâni, tot mai multă lume a observat faptul că dinspre echipa FCM Alexandria au apărut foarte puţine declaraţii, legate de jocul echipei, de situaţia lotului de jucători, de realizarea sau îndepărtarea de obiectivele propuse în acest sezon,. Multă lume întreabă şi ne întreabă «ce se întâmplă cu FCM Alexandria?», iar răspunsurile am încercat mai mereu să le găsim. Numai că, în ultimele săptămâni nimeni din stafful clubului, cu singura excepţie antrenorul secund Sorin Albeanu, nu vrea să vorbească pentru situaţia generală a echipei. Antrenorul Mircea Cristescu s-a arătat nemulţumit de “insistenţa” cu care se caută explicaţii vizavi de jocurile mai puţin reuşite sau de multele probleme de ordin tactic / tehnic care sunt sesizate în joc, astfel că, de la înfrângerea cu Unirea Brânceni (din etapa a 3-a), n-a mai făcut declaraţii presei locale. Fără a se arăta nemulţumit sau deranjat de comentariile apărute în presă, antrenorul principal Mircea Cristescu a afirmat că “eu voi vorbi la final de sezon”, pasând într-un fel responsabilitatea declaraţiilor către conducerea clubului, “conducerea trebuie să vorbească”.

Am vrut să luăm un punct de vedere inclusiv al preşedintelui clubului FCM Alexandria, Emanoil Stoica, cel care a arătat deschidere faţă de presa locală, în momentul preluării funcţiei respective. Numai că, nici acesta nu mai pare la fel de interesat să dea declaraţii sau lămuriri despre situaţia de la FCM Alexandria, spunând foarte sec către reprezentantul Ziarului Teleormanul: “Cu tine nu mai vorbesc, scie ce vrei!” Supărarea preşedintelui Stoica, pe care o afişează la adresa presei locale, ar trebui să se arate mai degrabă către echipă, către modul în care evoluează aceasta, iar susţinerea ar veni din rezultatele de până acum. Nu presa este de vină că FCM Alexandria, cu lotul actual de jucători, este pe locul 7, după şapte etape disputate în Liga a IV-a, că echipa a câştigat doar o dată în deplasare (cu Suhaia) şi nimeni (cel puţin noi) n-am comentat modul în care s-a făcut “reconstrucţia / remanierea” echipei.

Poate că ar fi momentul să se ofere ceva explicaţii şi dinspre FCM Alexandria vizavi de ce se întâmplă, pentru că nu credem că ar exista secrete acolo. Iar această stare de «silenzio stampa», în opinia noastră, este degeabă (gratuită).

Şi ar mai fi ceva de completat, echipa aceasta este sprijinită financiar de Primăria şi Consiliul local Alexandria – este echipa oraşului – iar oamenii vor să ştie care este situaţia ei.

Bogdan Pană

One Comment

  1. Da d-le Pana!Asa te vreau sa critici starea de la echipa,nu sa o lauzi asa cum ai facut-o de cand scrii la aceasta rubrica!Am tras acest semnal de alarma permanent dar d-ta in loc sa scrii realitatea care se vedea de la o posta incercai mereu sa ni-i prezinti numai cu laude.Iti garantez eu ca va fi si mai rau deorece cei care ii sprijina financiar nu au nimic cu aceasta echipa,poate prin preajma alegerile viitoare! Asa ca daca vrei sa fii respectat de cititorii ziarului,investichiaza cerceteaza si vino cu noutati.Iti doresc mult succes!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.