Sfârşit de săptămână încărcat pentru Ambulanţă

457 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 3 noiembrie, ora 00.00 – 6 noiembrie, ora 09.00, iar şase persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit în patru accidente rutiere, care s-au soldat cu patru victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 71, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 38 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 30 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 17 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 9 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 19 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 10 cazuri psihiatrice, la finalul săptămânii, cu trei cazuri de oameni căzuţi în stradă, dar şi cu o tentativă de suicid.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre cinci bărbaţi, cu vârste de 43, 49, 67, 70 şi 78 de ani, din localităţile Nanov, Nenciuleşti, Alexandria, Siliştea Gumeşti şi Moşteni Vale, dar şi despre o femeie în vârstă de 67 de ani, din Turnu Măgurele. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code