Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sfârşit de săptămână încărcat pentru Ambulanţă: Peste 400 de solicitări, 4 persoane găsite decedate şi 5 accidente rutiere

401 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 17 noiembrie, ora 00.00 – 20 noiembrie, ora 09.00, iar patru persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit în cinci accidente rutiere, care s-au soldat cu opt victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 51, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 30 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 33 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 12 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 9 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 16 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 15 cazuri psihiatrice, la finalul săptămânii, dar şi cu două tentative de suicid.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre doi bărbaţi, cu vârste de 58 şi 70 de ani, din localităţile Măgura şi Alexandria, dar şi de două femei, cu vârste de 73 şi 86 de ani, din Alexandria, respectiv Păuleasca (Frumoasa). (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code