Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sfârşit de săptămână încărcat pentru Ambulanţă: Peste 400 de solicitări, 11 persoane găsite decedate şi 4 accidente rutiere

406 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 6 octombrie, ora 00.00 – 9 octombrie, ora 09.00, iar 11 persoane, printre care şi un nou-născut, au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit în patru accidente rutiere, care s-au soldat cu cinci victime.

Pe de altă parte, potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 63, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 19 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 34 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 13 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 7 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 23 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu patru tentative de suicid, la finalul săptămânii, dar şi cu patru cazuri de oameni căzuţi în stradă.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre şapte bărbaţi, respectiv un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, unul de 64 de ani, din Teleormanul, un altul în vârstă de 76 de ani, din Rădoieşti Vale, şi alţi trei în vârstă de 86, 76 şi 63 de ani, din Alexandria,Videle, respectiv din Schela, dar şi despre trei femei, una în vârstă de 90 de ani, din Găleteni, una în vârstă de 83 de ani, din Turnu Măgurele şi una în vârstă de 76 de ani, din Videle. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code