Sfârşit de săptămână aglomerat pentru Ambulanţă

461 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 05 ianuarie, ora 00.00– 08 ianuarie, ora 09.00, iar şase persoane, cinci bărbaţi şi o femeie, au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în şase accidente rutiere, soldate cu nouă victime, dintre care trei au decedat.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 57, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 40 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 34 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 14 solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 14 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 7 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu o tentativă de suicid, cu 14 cazuri psihiatrice, dar şi cu 13 intoxicaţii. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code