Sport

Sesiune cu trei examene pentru universitare

Echipa feminină de fotbal Universitatea Alexandria va avea o săptămână încărcată, cu trei examene foarte dificile.

Sesiunea începe miercuri, 29 martie, de la ora 11.00, când, la Stadionul Municipal din Alexandria, senioarele susțin partida din sferturile de finală ale Cupei României. Adversară este formația de prima ligă, CSS Târgoviște. Universitatea Alexandria a trecut, până în prezent, de trei tururi eliminatorii, în ultimul eliminând la penalty-uri pe Real Craiova.

După aceea, vineri, 31 martie, de la ora 17.00, la Alexandria, pe terenul din incinta Liceului Tehnologic nr. 1, va avea loc partida dintre Universitatea Alexandria și Real Craiova, contând pentru turneul preliminar al Ligii Naționale de junioare sub 15 ani. Partida fusese inițial programată pentru sâmbătă, 25 martie, dar a fost amânată la solicitarea echipei doljene.

Acest triunghi de foc se va încheia duminică, 2 aprilie, când senioarele vor evolua în etapa a IX-a a Ligii I, pe teren propriu, contra celor de la Măgura 2012 Bacău. Partida este programată pe Stadionul Municipal din Alexandria, cu începere de la ora 11.00. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.