Serviciul de Ambulanţă a înregistrat aproape 700 de solicitări în ultimele trei zile/ Şapte teleormăneni au fost găsiţi decedaţi

690 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 4 august ora 00.00 – 7 august ora 09.00, iar şapte persoane au fost găsite decedate în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit în şapte accidente rutiere care s-au soldat cu opt victime, iar alţi patru teleormăneni au fost găsiţi căzuţi în stradă.

Judeţul Teleorman s-a aflat sub avertizare meteorologică de Cod Portocaliu de Caniculă în intervalul 4 august – 6 august, când s-au atins maxime termice de 36 până la 39 de grade, iar disconfortul termic a fost deosebit de accentuat. Cu toate acestea, activitatea Servicului de Ambulanţă Teleorman nu a fost una mai intensă decât în zilele obişnuite.

Astfel, potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 77, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 51 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 30 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii, în timp ce alte 22 de solicitări au fost pentru conflicte şi agresiuni fizice.
De asemenea, 22 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul SAJ Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code