Serviciile voluntare și private pentru situații de urgență, la etapa judeţeană a concursurilor profesionale

Membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județul Teleorman s-au întâlnit pe Stadionul Municipal Alexandria marţi, 12 iunie, în cadrul fazei județene a concursurilor profesionale organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean și cel al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din municipiul Alexandria, ocazie cu care şi-au putut dovedi îndemânarea și pregătirea

Pompierii civili au avut de trecut trei probe, respectiv pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4 x 100 m și dispozitivul de intervenție, toate contra-cronometru.

La finalul celor trei probe din concurs, câştigătorii au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani puși la dispoziție de Consiliul Județean Teleorman,  locul I la categoria serviciilor private pentru situații de urgență (SPSU) a fost ocupat de echipa S.C. KOYO ROMÂNIA S.A. Alexandria, care a primit şi Premiul fair-play, iar la serviciile voluntare (SVSU) locul I  a fost câştigat de lotul localității Vitănești, locul II a revenit lotului localității Crângu, a treia poziţie pe podium a revenit lotului localității Salcia, în timp ce locul IV  a revenit lotului localității Viișoara. (Violeta Mocanu)

Lotul SVSU al comunei Vitănești și cel al SPSU KOYO ROMÂNIA S.A. au obţinut, în ultimii ani, rezultate foarte bune la faza națională a concursurilor profesionale, ocupând locuri fruntașe de fiecare dată. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code