Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

În septembrie, s-au înmatriculat peste 500 de maşini second hand din import, de 11 ori mai multe decât maşinile noi

La nivelul judeţului Teleorman, în luna septembrie au fost înmatriculate peste 550 de autoturisme second-hand din import, de 11 ori mai multe decât maşinile noi, arată datele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Autovehiculelor.

Conform sursei citate, au fost înmatriculate 556 de autoturisme second-hand din import, în timp ce numai 50 de autoturisme au fost noi.

În perioada menţionată, Volkswagen a fost cel mai înmatriculat brand, cu 126 de maşini, în timp ce poziţia a doua a fost ocupată de Opel, cu 113 maşini înmatriculate, iar locul trei a fost ocupat de Ford, cu 52 de autoturisme. Topul a fost completat de Skoda, cu 41 de maşini înmatriculate, şi Dacia, cu 22 de maşini înmatriculate. De remarcat este că, deşi brandul autohton nu a fost cel mai căutat de teleormăneni, în luna septembrie, maşinile Dacia înmatriculate au fost noi.

Pe de altă parte, potrivit datelor DRPCIV, teleormănenii nu s-au dat înapoi nici de la branduri ca Mercedes Benz, pentru care au fost înmatriculate 23 de maşini, BMW, cu 35 de maşini înmatriculate, sau Audi, cu 32 de maşini înmatriculate. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code