Politic

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu: „Teleormanul trebuie să iasă din cercul vicios cu promisiuni scoase pe bandă rulantă, fără nicio acoperire”

Partidul Național Liberal vine în fața electoratului cu proiecte pe care le poate realiza, și nu cu proiecte imaginare, spune senatorul PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu, liderul liberal precizând și că partidul din care face parte va începe prin crearea de locuri de muncă, precum și cu creșterea punctului de pensie, pentru a putea, astfel, să crească puterea de cumpărare.

„Teleormănenii trebuie să știe exact ce înseamnă o schimbare adevărată și un plan serios de redresare a economiei, după această pandemie care a lovit întreaga lume. Partidul Național Liberal nu promite decât ceea ce se poate realiza, calculat pe cifre și proiecte viabile, nu imaginare, pentru că România și, mai ales, Teleormanul, trebuie să iasă din cercul vicios cu promisiuni scoase pe bandă rulantă, fără nicio acoperire. Vom începe cu crearea de noi locuri de muncă, întrucât în următorii patru ani, Guvernul PNL își ia angajamentul că va realiza cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. În România vor fi create, astfel, peste 560.000 noi locuri de muncă, mai bine plătite în economie. Salariul mediu net va crește cu aproape 50%, față de nivelul din 2020, și va ajunge la 1.000 Euro/lună în anul 2024. Vom putea crește puterea de cumpărare a pensiilor, majorând valoarea punctului de pensie cu 46%, comparativ cu cel înregistrat în anul 2019.

Pensia medie anuală va crește cu aproximativ 536 lei, iar până în 2024 va ajunge la o creștere cu 2000 lei, față de nivelul actual. Ne angajăm, în fața dumneavoastră, să creștem puterea de cumpărare cu peste 30% și să reducem inflația anuală sub 2%. România nu a avut vreodată un guvern liberal, în totalitate, motiv pentru care, în această nouă formulă, vă cer votul de încredere pentru următorii patru ani.

Împreună vom face istorie în Teleorman, după 30 de ani de sărăcie!”, transmite senatorul PNL de Teleorman și candidatul partidului pentru un nou mandat în Senat, Eugen Pîrvulescu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.