Senatorul Eugen Pîrvulescu a prezentat “cartea neagră a guvernării PSD-ALDE”

“2017 – un an pierdut pentru România” este bilanţul primului an din guvernarea PSD-ALDE, realizat de liberali şi prezentat de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu în cadrul unei conferinţe de presă joi, 25 ianuarie.

“O să prezentăm acest document, zic eu, unul îngrijorător pentru populaţia României şi astăzi, când vorbim despre acest material, o spunem cu durere în suflet că guvernarea PSD-ALDE nu s-a ocupat de bunăstarea românilor şi de implementarea politicilor publice, ci au avut doar interese personale şi de grup, au avut de reglat anumite conturi în interiorul partidului, ca drept dovadă şi schimbarea celor două guverne (n.r. Guvernul Sorin Grindeanu şi Guvernul Mihai Tudose). (…) Teleormănenii trebuie să vadă ceea ce s-a promis în decembrie 2016 şi ce s-a întâmplat cu toate aceste promisiuni. Sigur că ce ne doare foarte tare este faptul că noi, cei din Teleorman, nu am simţit sub nicio formă această guvernare a PSD. Mă doare foarte tare pentru că avem din judeţul Teleorman şi miniştri, şi premier de facto, şi preşedinte de partid mare, în fapt cel care conduce România este din Teleorman. Mă doare foarte tare pentru că am aşteptat în 2017 un boom al dezvoltării din punct de vedere economic, social, precum şi al angajării în Teleorman. Ce am văzut a fost un rezultat al unui studiu realizate de organismele abilitate, în care judeţul s-a plasat pe ultimul loc în ceea ce înseamnă sărăcia, nivelul de trai şi nu mai vorbim de investiţii”, a precizat senatorul Eugen Pîrvulescu.

Preşedintele PNL Teleorman a prezentat câteva puncte din ceea ce numeşte “cartea neagră a guvernării PSD-ALDE”, printre care şi analiza proiectelor ce vizează domeniul sănătăţii din programul de guvernare al PSD.

“În primul rând, dacă vorbim de sănătate, sunt multe, foarte multe promisiuni, dar aş vrea să amintesc doar câteva din cele promise şi nerealizate. Vorbeau, în campania electorală, de cele opt spitale regionale, nu am văzut nimic demarat, se vorbeşte încă de SF-uri, de documentaţie etc. (…) Se vorbea de medicamente, de facilitarea unor servicii către populaţie şi către persoanele care nu au venituri foarte mari. Şi am văzu în anul 2017 câteva crize legate de vaccinare şi de lipsa vaccinurilor, Institutul Cantacuzino a trecut la alt minister, am văzut, la început de an, o criză în ceea ce înseamnă medicina de familie”, a subliniat senatorul PNL. (Violeta Mocanu)

3 Comments

 1. Irina says:

  Ia cautati pe Tribunalul Teleorman in dosare Eugen Parvulescu Porsche Leasing si o sa vedeti ca domnul faptuitor penal umbla cu cioara vopsita!

 2. Pica says:

  Daca odata erati pardid, acum sunteti doar un amalgam de basisti/PDL condusi de un betiv penal pe plan national si de un nimeni fara facultate pe plan judetean. Ati devenit slugile serviciilor! Domnule Parvulescu, ne spuneti si noua ce e cu dosarul in care sunteti inculpat?
  Va e teama ca o sa intre Orban si a sa balalaica la puscarie?

 3. #rezist says:

  Esti omul lui Dragnea ,asa ca manaca-ti felia de tort si TACI.nu mai mima opozitia .Nu te-a auzit nimeni de Belina ,Referendum Teldrum, si licitatii trucate cu ani grei de puscarie.Lasa-i pe altii daca nu au murit intre timp…

Leave a Comment

*

code