Eveniment

Senatorul Eugen Pîrvulescu, atac dur la adresa primarului de la Tătărăștii de Jos

La Tătărăștii de Jos, primarul Aurelian Neagoe a decis că cel mai potrivit loc pentru a da, de Rusalii, un spectacol oferit de călușari este curtea școlii. Discuțiile în contradictoriu cu directorul școlii au fost numeroase în ultimele zile, iar potrivit unor surse, directorul unității de învățământ i-a explicat în repetate rânduri primarului că momentul nu este unul oportun, în contextul în care elevii au revenit în unitatea școlară pentru a se pregăti pentru examenul ce-i așteaptă în scurt timp, iar măsurile de distanțare socială trebuie menținute. În ciuda sfaturilor primite din partea celor care s-au gândit la siguranța copiilor, primarul Aurelian Neagoe a adus până la urma călușarii de la Pitești, însă spectacolul nu s-a mai ținut în curtea unității școlare, ci pe stradă. Și asta nu pentru că ar fi înțeles edilul că nu este tocmai normal să se țină în curtea școlii, în timp ce elevii din an terminal își pregătesc examenul, ci pentru că nu a obținut acordul Consiliului de Administrație al unității de învățământ.

La adresa primarului de la Tătărăștii de Jos a avut o reacție acidă președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, senatorul liberal precizând că va sesiza toate instituțiile abilitate, pentru ca edilul să dea socoteală pentru modul în care a ignorat măsurile ce se impun în condițiile în care este instituită, încă, starea de alertă, iar în vigoare sunt numeroase restricții.

“Este inadmisibil modul în care a acționat primarul de la Tătărăștii de Jos. Eu știu că omul are niște “probleme”, dar nu m-am așteptat să fie atât de grave, cred că ar fi cazul să ia măsuri în privința asta. Este inadmisibil ca acest om să pună în pericol siguranța elevilor și pe cea a oamenilor din localitate până la urmă. Traversăm o perioadă în care trebuie să dăm dovadă, cu toții, de responsabilitate, dar se pare că acest domn primar este un iresponsabil. Eu voi sesiza toate instituțiile abilitate, pentru că trebuie ca acest domn primar trebuie să răspundă pentru lipsa de responsabilitate de care a dat dovadă”, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu.

One Comment

  1. Observator

    Alooo, Politia?
    Daca tot va ocupati cu butaforii, ia aliniati-va voi frumos si repejor, sa-i dati ultimul onor lu’ Adrian Neagoe, voinicul servitor al patriei, iar, noi, alegătorii anonimi, ne grabim sa-i platim, cat mai curand, pensia speciala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.