Politic

Senatorul de Teleorman Crin Antonescu, menţionat în stenogramele din dosarul cumnatului premierului Ponta

Numele senatorului de Teleorman Crin Antonescu apare în stenogramele din dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Cristian Herţanu. Alături de fostul lider liberal, în stenograme mai sunt menţionaţi premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, deputatul Sebastian Ghiţă, dar şi fostul preşedinte al PNL Prahova, Adrian Semcu, din discuţiile interceptate reieşind că aceştia ar fi fost informaţi şi ar fi vorbit despre contractele de lucrări din judeţul Prahova.

Referitor la stenogramele în care îi este pomenit numele, senatorul Crin Antonescu a declarat că relatările sunt corecte, însă discuţia a fost una politică, despre stabilirea candidaturilor pentru alegerile locale din cadrul USL.

„Deci eu dacă am vorbit cu Semcu despre asta am vorbit, despre candidaturi, despre lucrurile politice. Nu am avut nici o discuţie cu el despre vreun contract… asta aşa ca să aveţi relatarea corectă apropo de contracte”, a menţionat Crin Antonescu.

Totodată, senatorul PNL a ţinut să precizeze faptul că nu a fost chemat la DNA pentru a da vreo lămurire în dosarul Herţanu-Semcu şi că discuţiile avute cu Adrian Semcu a fost strict politice, fără vreo legătură cu atribuiri de contracte ori alte subiecte care să nu fie legate de USL sau de organizarea alegerilor. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.