Politic

Senator Eugen Pîrvulescu: „Guvernul PNL a arătat că știe, vrea și poate face modernizarea României”

Prin măsurile adoptate într-un singur an de guvernare, Executivul condus de Ludovic Orban a demonstrat că pune accent pe dezvoltarea și modernizarea țării prin sprijinirea antreprenorilor, prin derularea de mari investiții publice, prin atingerea ratei de absorbție a fondurilor europene, prin reducerea birocrației din sistemul public, digitalizare, simplificarea procedurilor a fondurilor europene și prin descentralizarea acestora, susține senatorul PNL de Teleorman și candidatul liberalilor pentru un nou mandat în camera superioară a Parlamentului, Eugen Pîrvulescu. Potrivit liderului liberal, județul Teleorman are susținerea Guvernului Orban, atât în ceea ce privește proiectele de infrastructură și de dezvoltare locală, cât și în crearea unui mediu de afaceri care să poată oferi locuri de muncă plătite decent

„În timp ce unii se fac că nu înțeleg în ce constă mecanismul firesc de dezvoltare economică a unei localități, a unui județ și a unei țări, Guvernul PNL a avut curajul, într-o perioadă dificilă provocată de pandemie, de a lua decizii care nu au mai fost implementate în ultimii 30 de ani, punând accent pe revigorarea și susținerea mediul privat pentru a putea fi mai eficient, mai performant și mai atractiv. Cabinetul Orban, prin ceea ce a realizat în doar un an de zile de guvernare și prin ceea ce a prevăzut în Programul de guvernare pentru următorii patru ani, a arătat că pune accent pe dezvoltarea și modernizarea țării prin sprijinirea antreprenorilor, prin derularea de mari investiții publice, prin atingerea ratei de absorbție a fondurilor europene, considerată ca fiind cea mai mare de la momentul aderării la UE până în prezent, cât și prin reducerea birocrației din sistemul public, digitalizare, simplificarea procedurilor a fondurilor europene și prin descentralizarea acestora, în beneficiul administrațiilor locale.

De acum avem șansa să fructificăm oportunitatea de a dezvolta și moderniza România cu fondurile europene negociate și obținute cu succes, pentru țara noastră, de președintele Iohannis, într-o sumă record de 80 miliarde euro.

Ce înseamnă pentru noi, teleormănenii, această finanțare europeană fără precedent, alocată României? Înseamnă șansa și oportunitatea de a putea dezvolta județul Teleorman, de a putea crește natural și avantajos veniturile fiecărui locuitor, dar nu prin măsuri populiste ineficiente și scumpe, pe care să le deconteze și generațiile viitoare, ci prin investiții.

Ceea ce construim astăzi este pentru un viitor stabil și bun, iar Guvernul PNL a arătat că știe, vrea și poate face modernizarea României.

Mai mult decât atât, județul Teleorman are, în totalitate, susținerea Guvernului Orban, atât în ceea ce privește proiectele de infrastructură și de dezvoltare locală, cât și în crearea unui mediu de afaceri atractiv și propice care să poată oferi locuri de muncă plătite decent și în județul nostru.

Avem șansa și oportunitatea de a dezvolta județul Teleorman, pe care nu o putem rata! Este pentru binele și viitorul teleormănenilor”, este mesajul transmis de președinte PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.