Eveniment

UPDATE Directoarea DGASPC Teleorman şi cei trei angajaţi nu au fost reţinuţi

DSCN0449

Dupa o zi intreaga de perchezitii la DGASPC Teleorman a procurorilor DNA intr-o cauza in care directoarea institutiei este suspectata de luarea unor sume de bani de pana la 1.000 de euro pentru a favoriza unele adoptii, patru persoane au fost retinute pentru audieri, pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva. Se pare ca este vorba de directorul institutiei, Floarea Alesu, Claudiu Balaban, coordonator centru maternal, juristul institutiei, Jenica Dumitru si Remus Boboc, sef la administrativ.

DSCN0450DSCN0453DSCN0458

 

 

 

 

 

UPDATE

După o noapte întreagă de audieri şi de dat cu subsemnatul, directorul DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, Claudiu Balaban, coordonator centru maternal, juristul institutiei, Jenica Dumitru si Remus Boboc, sef la administrativ, nu au fost reţinuţi, potrivit Biroului de Informaţii şi Relaţii Publice din cadrul DNA. Nu s-a confirmat însă dacă cei patru au părăsit sediul DNA, deşi surse neoficiale susţin contrariul.

One Comment

  1. Cie a tinut-o pe lesuin functie nu se stie,toate de acolo pornesc, multi si au facut stagiu pe acolo,multi si au inceput afacerile acolo. nu o sa se intimple nimic,ceilalti sant nevinovati,nu faceau decat ce vroia sefaZ

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.