Politic

Şedinţă fulger la Consiliul Local Alexandria

Monica DUMITRESCU

Mai puţin de 15 minute le-au trebuit consilierilor locali ai municipiului Alexandria să aprobe cele trei proiecte de Hotărâre cuprinse pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare desfăşurată vineri, 17 aprilie. Fără discuţii şi comentarii, cele trei proiecte au primit girul tuturor consilierilor prezenţi. Astfel, a fost aprobat cu unanimitate de voturi proiectul de hotărâre privind schimbarea destinaţiei unui imobil ce aparţine domeniului public de interes local al municipiului Alexandria, din imobil cu altă destinaţie în Sală de Culturism.

Potrivit proiectului aprobat, fostul punct termic nr. 18 din strada Dunării nr 20-24 va deveni Sală de culturism care să poată fi folosită de sportivii de la Clubul Sportiv Teleorman. Sportivii, practicanţi de succes ai culturismului de performanţă, s-au pregătit până acum în sala de sub tribuna Stadionului Municipal, care însă nu îndeplineşte din punct de vedere igienico – sanitar condiţiile necesare utilizării ei şi nu mai este accesibilă deoarece întregul imobil Stadion municipal va intra într-un program de reabilitare.

Cel de-al doilea proiect de Hotărâre, adoptat tot cu unanimitate de voturi, priveşte modificarea şi completarea anexei unei Hotărâri mai vechi, respectiv HCL nr. 69/10.08.1999, privind însuşirea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Alexandria. Este vorba de preluarea clădirii şi terenurilor fostului Cinematograf Patria pe care municipalitatea intenţionează să-l transforme într-un centru multifuncţional pentru tineri.

Cel de-al treilea proiect aprobat în şedinţa de vineri priveşte utilizarea excedentului bugetar al municipiului Alexandria din anii precedenţi, pentru anul 2015. Este vorba despre alocarea sumei de 2000 lei din excedentul bugetar pe anii trecuţi pentru elaborarea documentaţiei în faza studiu de fezabilitate pentru realizarea sistemului de radioficare şi adresabilitate publică şi a sumei de 1500 lei pentru elaborarea documentaţiei în faza studiu de fezabilitate în vederea realizării unei reţele WI-FI pentru utilizare publică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.