Ședință cu reproșuri și acuze la PSD Teleorman / Putineanu – contestat, Cristescu – apostrofat, Gâdea – reconfirmat

Vineri, la Alexandria, s-a desfășurat ședința Comitetului Executiv al PSD Teleorman, cu principal subiect analiza rezultatelor la alegerile europarlamentare.

Toți cei prezenți au convenit că scorul este unul bun, Teleormanul situându-se pe primul loc la votul pro PSD, la nivel național, dar că se putea și mai bine. Și, au încercat să găsească vinovați. Primul atacat a fost Mihai Putineanu, căruia primarii i-ar fi cerut să părăsească biroul din Consiliul Județean Teleorman, căruia îi reproșează că, de la Dragnea încoace, a subminat autoritatea tuturor președinților de Consiliu Județean.

De criticile lor nu a scăpat nici Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman, căruia i s-a cerut o mai bună comunicare cu primarii.

Au fost voci care au cerut schimbarea președintelui Gâdea și preluarea partidului de către primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, dar acesta le-a solicitat sprijin pentru Adrian Gâdea, lucru care s-a și întâmplat. De sprijinul pesediștilor teleormăneni se bucură în continuare și Carmen Dan, deținătoarea  portofoliului Ministerului de Interne.

O solicitare imperativă a primarilor a fost aceea de a fi consultați cu privire la viitoarele prezențe pe lista de parlamentari. Ei vor să aibă un cuvânt de spus în desemnarea acestora, ca nu cumva să se mai întâmple ca până acum, când singurul parlamentar care le mai trece pragul este deputatul Violeta Răduț.

Despre restul, mulți dintre cei prezenți consideră că i-au uitat definitiv, ca de obicei, dar că vor reveni pe la țară atunci când vor avea nevoie de voturi.

La finalul ședinței, cu un Putineanu contestat, cu Cristescu mustrat și cu Gâdea reconfirmat, pesediștii caută soluții pentru conservarea propriului electorat, dar și pentru atragerea de noi votanți. De asemenea, toți cei prezenți la ședința Cex a PSD Teleorman i-au transmis premierului Viorica Dăncilă să rămână la guvernarea, demisia din funcția de premier nefiind o opțiune.

1 Comment

  1. Andrew says:

    Poate ar fi momentul sa te alaturi sefului tau, domnule Gadea! Si sa iti iei si toata gasca rosie din teleorman cu tine.

Leave a Comment

*

code