Secretarul general adjunct al PNL Cristi Barbu: “E o decizie corectă. Era de aşteptat că va fi achitat”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, luni, 5 martie, în dosarul în care a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

Astfel, un complet de cinci judecători a respins apelul DNA şi a menţinut decizia de achitare dată pe 31 ianuarie de un alt complet al Instanţei supreme.

Procurorii DNA au susţinut că, pe 1 martie 2016, Ludovic Orban l-a contactat pe omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală la alegerile locale, în care acesta fusese nominalizat de PNL să candideze la funcţia de primar al municipiului Bucureşti.

Despre decizia de achitare a liderului liberal, secretarul general adjunct al PNL Cristi Barbu susţine că este una “corectă” şi că era de aşteptat ca Ludovic Orban să fie achitat.

“Este o decizie corectă, era de aşteptat că va fi achitat. Ne-am aşteptat la această soluţie tocmai pentru că ne cunoaştem preşedintele”, a declarat Cristi Barbu, după achitarea preşedintelui PNL. (Violeta Mocanu)

3 Comments

 1. Ion says:

  Ia sa vezi acum cum o sa se ploconeasca si victimizeze papitoiul, caci i s-a deschis dosarul Transalpina!
  PNL urla toata ziua ‘hotii si penalii’ si are presedinte penal..

 2. Ion says:

  Pai el este consilierul lui Orban, deci este un ‘penal tribal’ bun.

 3. Mara says:

  Domnule Barbu, nu spunea Ludovic Orban ca trebuie sa scapam de tribul din Teleorman? Dumneavoastra ce mai asteptati?!

Leave a Comment

*

code