Eveniment

Se prelungește programul de lucru pentru Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Alexandria

Începând de luni, 3 februarie, programul de încasare pentru persoanele fizice și juridice se modifică, în perioada 3 februarie- 31 martie, informează Primăria Alexandria. Astfel, anunţă municipalitatea, în perioada menţionată, alexăndrenii care vor să-şi achite taxele şi impozitele locale, o pot face de luni până vineri, între orele 08:00 şi 18:30, dar şi în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 09:00 – 12:00.

Măsura a fost luată pentru a acorda posibilitatea tuturor contribuabililor din municipiul Alexandria de a-și achita impozitele și taxele locale și de a beneficia de reducerea de 10% pentru plata integrală a contribuțiilor fiscale până la data de 31 martie.

Taxele și impozitele locale se pot plăti și prin sistemul național de plăți on-line WWW.GHISEUL.RO. Pentru a putea efectua plățile on-line, contribuabilii persoane fizice trebuie să fie înregistrați cu roluri nominale unice și CNP în evidențele fiscale. Modelele de formulare utilizate se găsesc pe site-ul Primăriei municipiului Alexandria, www.alexandria.ro, la secțiunea ,,SERVICII ON-LINE” – Formulare folosite în activitatea de Impozite și Taxe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.