Sport

Se mişcă ceva! – Direcţia pentru Sport şi Tineret va igieniza sala de atletism de sub tribuna stadionului

salaUnul din spaţiile în care atleţii alexăndreni se pregătesc pe perioada sezonului rece este sala de atletism de sub tribuna stadionului Municipal din Alexandria. Singura sală de atletism rămasă în acest moment în Teleorman se contruntă, de câţiva ani, cu o problemă deosebită, umiditatea deosebită şi frigul din interior, după ce a fost oprită furnizarea agentului termic acolo.

Aparţinând Direcţiei judeţene pentru Sport şi Tineret Teleorman, care administrează sala, dar care a dat-o spre folosinţă secţilor de atletism ale cluburilor CSS Alexandria / CSS Turnu Măgurele, sala de sport respectivă se confruntă cu problemedeosebite, din punct de vedere al condiţiilor oferite sportivilor. Despre apa care se prelinge pe pereţi şi antrenamentele la (-5) grade în lunile de iarnă, s-a mai vorbit, însă acum, la început de primăvară se încearcă remedierea într-un fel a situaţiei. “Am stabilit ca în acest an să igienizăm sala de atletism, totuşi pentru a rezolva problema acolo, este nevoie de o investiţie serioasă, deoarece acolo ar fi nevoie de o nouă izolaţie”, a spus directorul DJST Teleorman, Mariana Mitran, care cunoaşte bine situaţia la sala de atletism. Din câte se oare, problemele serioase la sala respectivă, unde apa se scurge pe pereţi, a apărut în urmă cu câţiva ani, când s-au montat scaunele în tribuna principală a stadionului Municipal, care au fost prinse exact în plafonul sălii respective. În ce priveşte sursa de căldură, această problemă este chiar mai veche, deoarece încă de acum 6-7 ani s-a oprit furnizarea agentului termic, deoarece facturile nu erau plătite.

În privinţa demarării lucrărilor de igienizare la sala respectivă, din spusele directorului DJST Teleorman, s-a stabilit, de comun acord cu profesorii de atletism care îli desfăloară activitatea la stadion / sală, ca aceste lucrări să mai întârzie puţin, pentru ca antrenorii să poată pregăti mai bine faza de zonă din cadrul campionatului naţional, care se apropie. B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.