Eveniment

Se întâmplă în Alexandria, în plină zi! – Angajat ISU Teleorman – Detaşamentul Zimnicea, bate cu bestialitate minori

[poll=”2″]


Vineri, în jurul orelor 19.00, mai mulţi trecători prin parcul de vizavi de Primăria Alexandria au fost martorii unor bataus_cercscene de coşmar. Mai exact, au privit pasiv cum un adult încălecase un minor de 14 ani şi îi căra pumni, mai ceva ca într-un meci de box.

Totul a plecat de la o corcoduşă pe care copilul, în joaca lui cu alţi doi prieteni, a aruncat-o şi, fără intenţie, a lovit o domnişoară. În acel moment, “cocoşul” de aproape 30 de ani, care o însoţea pe fată, a considerat că poate scăpa de toate frustrările, l-a înşfăcat pe copil, l-a târât ca pe un sac în faţa iubitei şi l-a pus să-şi ceară scuze. Dar nici scuzele şi nici rugăminţile copilului nu au înduplecat bestia din agresor, care, pentru a-şi arăta muşchii în faţa iubitei, l-a încălecat pe copil, mai mic cu 15 ani, şi a început să-i care pumni, fără milă, ca într-un adevărat meci de box. Obosit sau sătul de “corecţia” administrată băiatului, dar satisfăcut, s-a întors la iubită, şi-a luat punga de seminţe şi a continuat să facă mizerie în parc. A.B., victima, după ce şi-a revenit, şi-a sunat tatăl, care, sosit la faţa locului, a anunţat poliţia. La scenă au asistat, după cum spuneam, mai mulţi trecători, dar niciunul dintre ei nu a intervenit, precum şi doi prieteni ai copilului.

În urma declaraţiilor de la poliţie rezultă că agresorul în vârstă de 28 de ani este Burcică Gabriel, din Alexandria, angajat la ISU Teleorman – Detaşamentul Zimnicea SMURD. Cu alte cuvinte, un om angajat, plătit, să salveze vieţi, bate cu bestialitate copii. În asemenea condiţii, ne întrebăm şi întrebăm conducerea ISU Teleorman care sunt criteriile de angajare? A fost testat psihologic înainte de încadrare? Dacă da, la ce rezultat s-a ajuns? Cumva, apt?! Greu de crezut! În temeiul Legii 544, solicităm public ISU Teleorman să-l cerceteze disciplinar pe Burcică Gabriel şi să aducă la cunoştinţa opiniei publice rezultatul. Pentru că este greu de crezut că un astfel de specimen poate fi un exemplu pentru societate, poate duce la bun sfârşit misiunea de a salva vieţi, dar, mai ales, nu merită să fie plătit din bani publici, în speţă chiar din banii părinţilor copilului agresat.

În cazul mai sus prezentat s-a întocmit dosar penal.

În ce-l priveşte pe copil, se fac cercetări medicale şi psihologice în vederea stabilirii traumelor.

În final, solicităm anchetatorilor să nu se lase înduplecaţi de lacrimile agresorului, scurse pe hainele de pompier, şi să-şi facă treaba conform legii. (A.N.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.