Eveniment

Se deschide sezonul estival la Ştrandul Vedea

strandMonica DUMITRESCU

Primăria municipiului Alexandria organizează în perioada 20 – 22 iunie 2014 o serie de concursuri sportive dedicate deschiderii sezonului estival la Complexul de Agrement Vedea. La concursuri pot participa doar cetăţenii municipiului Alexandria, indiferent de vârstă.

Pentru concursul de înot, care va fi organizat pe categorii de vârstă fete/băieţi, înscrierile se fac până sâmbătă, 21 iunie 2014, ora 09:00, la ştrandul Vedea.

Vor fi acordate premii câştigătorilor locurilor I, II şi III constând în abonamente la bazin pe o perioadă de un an, şase luni, respectiv trei luni pentru toate categoriile de vârstă.

Concursurile de fotbal şi de tenis de câmp vor fi organizate, de asemenea, pe categorii de vârstă, fete/ băieţi, iar înscrierile se fac până joi, 19 iunie, tot la Ştrandul Vedea. Câştigătorii concursului de fotbal vor primi abonamente la fotbal, 10 şedinţe pentru locul I, 7 şedinţe pentru locul II, 5 şedinţe pentru locul III, iar câştigătorii concursului de tenis de câmp vor primi articole sportive.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.