Politic

Se conturează noi majorităţi în consiliile locale din Teleorman?

După ce vechile fronturi politice PDL şi PNL s-au unificat sub marele PNL, pe scena politică au apărut modificări majore, astfel că s-a trecut la formarea unor noi majorităţi, atât la nivel central, în Parlament, cât şi în teritoriu. În acest sens, s-au făcut racolări de parlamentari şi au apărut modificări în unele consilii judeţene, dar şi în multiple consilii locale.

Şi, cum defuncta alianţă USL a dus la câştigarea alegerilor locale din 2012, implicit la formarea unor majorităţi solide în numeroase unităţi administrativ-teritoriale din Teleorman, se aşteaptă ca acum, după formarea marelui PNL, acestea să sufere, de asemenea, modificări.

Referitor la subiect, Eugen Pîrvulescu, vicepreşedinte PNL Teleorman, a declarat: „În acest moment, noi avem un termen în care trebuie să organizăm comitetele locale şi, deocamdată, nu ne ocupăm de formarea altor majorităţi. Nu ştiu să existe cazuri în care să fie necesară schimbarea viceprimarilor, cel puţin eu n-am auzit. Noi suntem încă în plin proces de unificare, iar acest proces reprezintă prioritatea noastră. O să vedem mai încolo ce o să se întâmple cu refacerea majorităţilor în consiliile locale”.

Nu se ştie în ce măsură vicepreşedintele PNL, Eugen Pîrvulescu nu este la curent cu mişcările din consiliile locale din judeţ, cert este că, potrivit zvonurilor care circulă prin unele localităţi, se conturează noi majorităţi care să dea noi viceprimari. Cel mai probabil, în perioada imediat următoare, noile majorităţi vor deveni oficiale. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.