Politic

Se clatină fieful PSD din Teleorman?

Nici vorbă, spun unii social-democraţi cu experienţă în politică. Şi, la o privire mai atentă, par să aibă dreptate, căci, Liviu Dragnea, şi din umbră, tot liderul suprem în PSD Teleorman rămâne şi nici la nivel naţional nu e tras el pe linie moartă cu una, cu două.

Aşadar, fie şi ca simplu membru de partid, asta în cazul în care îi este acceptată demisia, Liviu Dragnea ar rămâne personaj-cheie în PSD.

Mai mult, unii lideri locali ai PSD nu văd un pericol în adversarii politici de la PNL în situaţia actuală, chiar şi unui greu de la Centru fiindu-i practic imposibil să schimbe situaţia politică din judeţ. Astfel, spun unii social-democraţi, cele peste 60 de primării PSD nu pot fi cucerite aşa uşor de liberali sau, altfel spus, un lider marcant al PNL nu poate face mare lucru într-un judeţ în care PSD a câştigat mai toate alegerile până acum. În altă ordine de idei, în PSD lucrurile sunt clare în sensul în care Liviu Dragnea rămâne pilonul de bază al partidului, chiar şi fără funcţii de conducere.

Se cam clatină, spun unii liberali. Iar asta ar fi, cu certitudine, ocazia ideală ca PNL să mai câştige câteva procente din electoratul teleormănean. În acest sens, la Centru se fac unele calcule pentru a bate fierul cât e cald, astfel că Mihai Voicu, coordonatorul de zonă al PNL, a făcut deja prima vizită în judeţ. Şi, cum alegerile locale, dar şi cele generale se apropie cu paşi repezi, ridicarea organizaţiei din Teleorman în vederea celor două scrutinuri din 2016 este prioritară. Iar condamnarea lui Liviu Dragnea nu poate fi decât binevenită pentru liberali. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.