Social

Se caută dascăli pentru unităţile de învăţământ din Năsturelu şi Scurtu Mare

Şcoala Gimnazială Năsturelu anunţă concurs pentru ocuparea unui post de învăţător. Dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul unităţii de învăţământ până cel târziu joi, 21 noiembrie. Candidaţii vor susţine inspecţia specială la clasă pe data de 27 noiembrie, iar proba scrisă pe 29 noiembrie.

Tot pe 29 noiembrie se va desfăşura proba scrisă în cadrul unui concurs de ocupare a unui post de educatoare organizat de Şcoala Gimnazială din Scurtu Mare. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse în perioada 21-22 noiembrie la secretariatul unităţii de învăţământ, iar inpecţia specială la clasă va avea loc pe 25 noiembrie.

Şcoala Gimnazială Scurtu Mare anunţă concurs şi pentru ocuparea unui post cu numai 2,5 ore pe săptămână la disciplina educaţie plastică, care se va desfăşura după acelaşi calendar ca şi concursul pentru ocuparea postului de educatoare. În cazul în care pentru disciplina educaţie plastică nu se vor prezenta candidaţi calificaţi, sunt admişi şi cei fără studii corespunzătoare, care însă vor susţine un interviu şi o probă scrisă în data de 29 noiembrie începând cu ora 14.00. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.