Sport

Scurtă retrospectivă fotbalistică – Fotbalul roşiorean a revenit în Liga a 3-a în 2014

spoprtingDupă şase ani de pauză, în a doua încercare (al doilea joc de baraj consecutiv disputat), fotbalul din Roşiorii de Vede a revenit la nivel divizionar. Echipa Sporting, campioană judeţeană în ultimele două ediţii, a reuşit cel mai important rezultat pentru fotbalul teleormănean în ultimii patru ani, a câştigat meciul de baraj disputat la Ghermăneşti / Ilfov, pe 21 iunie 2014, contra campioanei municipiului Bucureşti, ACS Comprest Gim. A fost în acel joc 1-0 pentru roşioreni (gol marcat în min. 13 de căpitanul Laurenţiu Lăcovişte, din penalti), însă modul în care au dominat elevii lui Cristi Negru acel joc avea să arate determinarea cu care Sporting – echipa, stafful clubului, publicul, toţi cei din apropierea echipei – sperau să obţină promovarea.

Pentru Sporting Roşiorii de Vede au jucat în acel meci (deja) memorabil cu Comprest Gim (1-0) următorii jucători: E. Butoi, S. Vişan, I. Sitaru, M. Moşteanu, M. Dicu, V. Bocănete, S. Mitran, M. Lăcovişte, I. Urâtu, V. Moraru (90 A. Vălimăreanu), C. Bârsan; antrenor Cristi Negru.

Se poate spune, prin această performanţă, dar şi prin prestaţiile şi rezultatele obţinute în turul de campionat în Liga a 3-a, seria a 3-a, că Sporting Roşiorii de Vede este echipa anului în fotbalul din Teleorman. Iar întreruperea seriei negre, de trei baraje pierdute consecutiv, a arătat că fotbalul judeţean este capabil să dea echipe competitive pentru eşaloanele divizionare naţionale.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.