Social

Şcolile din Teleorman sunt închise

Monica DUMITRESCU

Autorităţile au luat decizia să suspende cursurile în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Teleorman. Chiar dacă viscolul s-a mai domolit, căderile masive de zăpadă îngreunează atât traficul rutier, cât şi cel pietonal, astfel că în multe zone ale judeţului Teleorman, mai ales în cele din mediul rural, elevii nu pot ajunge la unităţile de învăţământ.

Deocamdată, decizia închiderii unităţilor de învăţământ în Teleorman a fost luată doar pentru ziua de luni, 27 ianuarie. În funcţie de evoluţia vremii şi a stării drumurilor din judeţ, autorităţile vor decide dacă şcolile vor rămâne sau nu închise şi marţi. Pentru ziua de miercuri, ANM a anunţat posibilitatea instituirii unui nou cod galben de ninsori şi viscol, printre judeţele afectate numărându-se şi Teleormanul, astfel este posibilă o nouă întrerupere a cursurilor.

Aceasta este ultima săptămână de şcoală înaintea vacanţei intersemestriale, posibilitatea recuperării acestor cursuri fiind cel mai probabil luată în calcul pentru semestrul al doilea. Inspectoratul Şcolar Judeţean va lua o decizie în acest sens şi o va comunica unităţilor de învăţământ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.