Social

Şcolile din Ciuperceni şi Botoroaga caută învăţători

Concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământul teleormănean continuă. Săptămâna aceasta au fost scoase la concurs două posturi de învăţători cu normă întreagă la şcolile gimnaziale din Ciuperceni şi Călugăru (comuna Botoroaga) şi un post de numai cinci ore pe săptămână la disciplina cultură civică pentru Şcoala Gimanzială “Mihai Eminescu” din Roşiorii de Vede.

Pentru postul vacant de la Şcoala Gimnazială din Ciuperceni, dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse la secretariatul unităţii de învăţământ până cel târziu vineri, 1 noiembrie 2013. Candidaţii înscrişi la concurs vor susţine inspecţia specială la clasă în perioada 4-6 noiembrie, urmând ca în data de 15 noiembrie să susţină proba scrisă.

Concursul pentru ocuparea postului de învăţător la Şcoala Gimnazială nr. 1 Călugăru va fi organizat la Liceul Tehnologic “Andrei Şaguna” din Botoroaga. Dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul acestei unităţi de învăţământ până la data de 30 octombrie. Înspecţia specială la clasă a fost programată pentru data de 31 octombrie, iar proba scrisă va fi susţinută de candidaţi pe 1 noiembrie.

Temenul limită pentru înscrierea la concursul pentru ocuparea postului vacant la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Roşiorii de Vede este tot 30 octombrie. Candidaţii vor susţine inspecţia la clasă pe 5 noiembrie iar proba scrisă pe 7 noiembrie.

În toate cele trei cazuri se pot înscrie la concurs doar cadre didactice calificate, conform prevederilor Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursurilor de ocupare a posturilor didactice vacante sau catedrelor care se vacantează pe parcursul anului şcolar 2013-2014 în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, aprobat prin

O.M.E.N. nr. 4959/2013. Excepţie fac cadrele didactice care au fost eliminate din concursul naţional sesiunea 2013. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.