Sport

Schimbare la nivelul CJA Teleorman – Nicu Răceală este preşedinte interimar peste arbitri!

Cu o săptămână înaintea debutului de campionat judeţean al Ligii a 4-a, arbitrii teleormăneni au susţinut testele de vară, desfăşurate pe stadionului Municipal din Alexandria, urmate de examenul teoretic. Cu acest prilej, conducerea CJ Arbitri Teleorman a văzut exact nivelul de pregătire a arbitrilor pe care se va miza în noul sezon, iar despre aceste lucruri s-a discutat în cadrul consfătuirii care a urmat.

După ce a avut loc testarea arbirilor, o veste surprinzătoare a venit dinspre preşedintele CJA, Dan Niţu, cel care primise un vot de încredere din partea Comitetului Executiv al AJF Teleorman cu câteva zile înainte: şi-a prezentat demisia din funcţia respectivă! Acest gest l-a motivat responsabilul subcomisiei de arbitri Turnu Măgurele prin “problemele personale, care nu-mi mai permit să mă ocup de activitatea de arbitraj la nivel judeţean”, el precizând faptul că va sprijini în continuare activitatea Comisiei Judeţene a Arbitrilor, de câte ori i se va solicita acest lucru. Întrucât demisia lui Dan Niţu ar fi blocat activitatea comisiei la nivel judeţean, preşedintele AJF, Stan Prodan, a hotărât să-l numească în funcţia respectivă pe roşioreanul Nicolae Răceală, fost arbitru divizionar, care de mai mult timp se ocupă de activitatea subcomisiei municipale. Totuşi, această situaţie este una provizorie, deoarece noul preşedinte ale CJA, Nicu Răceală, a precizat faptul că nu are timp suficient să se ocupe îndeaproape de activitatea arbitrilor. “Într-adevăr, Dan Niţu şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte, iar eu i-am înşeles gestul făcut. Am discutat cu Nicu Răceală pentru a prelua activitate, el a spus că nu are timp suficient în acest sens, dar a acceptat provizoriu, să preia activitatea arbitrilor. Din acest punct de vedere, el preia inclusiv delegările la nivel de Liga a 4-a, dar şi celelalte prerogative ale preşedintelui. Deocamdată, asta este situaţia la nivel de CJA”, ne-a precizat preşedintele AJF Teleorman. La rândul său, noul preşedinte interimar Nicu Răceală a punctat faptul că “da, am preluat această activitate, dar cu titlu de interimat, deoarece serviciul îmi oferă prea puţin timp liber pentru altceva, de aceea colaborez foarte mult cu colegii din Comisia judeţeană”, şi s-a arătat încrezător că arbitrajul judeţean va creşte în valoare.

Prima acţiune din postura de preşedinte (interimar) a lui Nicolae Răceală la nivelul CJ Arbitri Teleorman va avea loc pe 7 septembrie a.c., atunci când va avea loc testarea fizică/teoretică a arbitrilor din loturile ligilor 5 şi 6; această testare, programată iniţial pentru 31 august, a fost decalată cu o săptămână, din cauză că pe stadionul Municipal din Alexandria vor fi activităţile legate de zilele municipiului.

B. Pană

One Comment

  1. observator

    Una este sa crezi si alta este realitatea.Cat timp veneticul asta de la Toporu nu va intelege ca functiile acestea nu mai pot fi ca pe vremea lui Ceausescu,adica pe vecie nu se va ibunatatii nimic in fotbalul judetean!Evidenta confirma acest lucru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.