Sport

Schimbare de denumire – Unirea Petrolul duce mai departe fotbalul din Videle

Una din mutările interesante care au avut loc în această vară în fotbalul judeţean a fost reorganizarea echipei de fotbal din Videle, fosta Pamimai transformându-se în Unirea Petrolul Videle. Această schimbare de denumire a dus implicit la schimbarea conducerii clubului, în rândul căreia se regăsesc foşti fotbalişti din Videle, dar şi reprezentanţi ai Consiliului local. Surpriza pe care a reprezentat-o rebranduirea echipei din Videle, nu constă neapărat în noua denumire, ci în faptul că au fost lăsaţi în afara organigramei clubului oameni precum Dan Petrescu, fostul preşedinte care n-a reuşit să obţină performanţa pe care clubul şi-a stabilit-o în sezonul precedent, şi au fost aduşi foşti fotbalişti, mai puţin cunoscuţi pe plan naţional, dar care au primit aplauze de-a lungul anilor pe stadionul local.

Din punct de vedere al structurii de conducere, noul club nu şi-a desemnat preşedintele sau conducerea executivă, la acest moment, însă sunt câţiva membri în noul consiliu director, care au pornit la drum, cu sprijinul primarului Nicolae Bădănoiu, care speră să facă o treabă cât mai bună, dar să existe preocupare şi mai ales sprijin din partea oamenilor din Videle. “Este un an destul de dificil, de aceea nu avem un obiectiv foarte îndrăzneţ în primul sezon, important este ca această nouă echipă să poată arăta că vrea să facă performanţă”, a punctat primarul Bădănoiu, care a precizat că resursele financiare sunt limitate pentru turul de campionat la Videle.

În condiţiile în care componenţa conducerii noului club Unirea Petrolul Videle nu este definitivată, iată care sunt, la acest moment, membrii Consiliului director şi staffului echipei: Florin Marcu, George Burlacu, Nelu Barcan, Iulian Enache – membri în conducerea clubului; Gicu Ciupăgeanu – antrenor principal; Mihai Băjan – antrenor juniori; Ilie Burcea – antrenor coordonator centru de copii şi juniori; Cătălin Călina – director sportiv.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.